Послание от СаЛуСа - 19.12.12г.

 19-12-12

Послание от СаЛуСа - 19.12.12г.

Вие получавате много различни мнения относно значимостта на подравняването на 21 декември. Едно нещо обаче е сигурно, всички вие ще изпитате промяната в честотата в по-голяма или по-малка степен. Това не може да премине, без да ви повлияе, но онези, които го предвиждат и взимат участие в него, ще са по-осведомени. Трайните влияния ще покажат, че се случват много промени, но и че им трябваше време, за да излязат на повърхността. Това, което трябва да е очевидно, е, че масовото човешко съзнание получи голям енергиен тласък, което доведе до разширена визия към бъдещето. Също така, с това дойде и осъзнаването, че творението е резултат от вашите проекции, от вашите мечти и намерения. С повече Светлина, отколкото някога преди, която е заземена на Земята, вие трябва да сте позитивни и да внимавате къде фокусирате мислите си.

Скоро ще изпитате повишена осъзнатост чрез отбелязване на промените около вас. Те може да са едва забележими, но ще има чувство на облекчение и по-щастливо настроение на изразяване, с повече хора от обикновено. Също ще е очевидно от по-разкрепостен поглед на живота, и доброжелателство, и отбелязване, че съществува ново спокойствие и се срещат по-малко стресови ситуации. С други думи, на Земята се е установил нов мир, който ще сложи край на хаоса, конфликтите и войните. Вие подготвихте сцената и ние ще ви помогнем да постигнете мечтите си, тъй като толкова много неща трябва да се променят, за да ви доведат в Новата Епоха. Сега вие сте в началото на чудесно време на удовлетворение и щастие.

Знаем, че ще се фокусирате върху това как да се подготвите за това, което предстои и знаете, че е полезно да успокоите ума си и в деня, ако е възможно, намерете място, където да сте в мир и се отпуснете напълно. Енергиите ще са най-силни в 11:11 преди обед, но продължават и след това и вие може да ги отбелязвате за доста време. Отново както на 12.12 незабавното ви впечатление е сякаш това е най-зареждащия за вас момент, но обърнете внимание на вашите промени в дните след това. Като цяло би било изненадващо, ако не сте почувствали нищо изобщо, но това би могло да е в резултат от неспособност да се определи кое е нормално, или е в резултат на подравняването. Не се съмнявайте в чувствата си, тъй като вие сте далеч по-чувствителни спрямо промените, отколкото осъзнавате.

Скъпи мои, тези крайни времена са това, което сте чакали и те няма да ви разочароват. Да знаете, че дуалността свършва, ще ви издигне в друго измерение и ще ви позволи да захвърлите връзките си с по-ниските вибрации. Вие ще се преместите от живот в несигурност, проблеми и стрес в живот на голямо щастие и радостно бъдеще на мир и задоволство. Този живот не може да бъде задържан, а тези, които бяха част от Илюминатите, повече няма да имат никаква власт да направят това, или да повлияят на резултата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще наблюдавам напредъка ви много внимателно. Ние искаме да имате опитите си без всякакво допълнително влияние от наша страна засега. Галактическата Федерация сме толкова доволни от победата ви за Светлината и ви желаем всяка радост в близките дни.

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/19122012.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments